Pisni preizkus znanja iz Slovenskega jez…

15.01.2018

Pisni preizkus znanja iz Slovenskega jezika

Pisni preizkus znanja, iz Slovenskega jezika bo v torek, 16.01. 2018 ob 8.00 uri v učilnici 4/m. Ustni del izpita bo ob 8.55 uri.

Preberi več ...

Pisni preizkus znanja iz Nemškega jezika…

15.01.2018

Pisni preizkus znanja iz Nemškega jezika

Pisni preizkus znanja, iz Nemškega jezika bo v torek, 16.01. 2018 ob 11.00 uri v učilnici 1/11. Ustni del izpita bo ob 11.50 uri.

Preberi več ...

Vabilo na svečano akademijo ob 60letnici

12.01.2018

Vabilo na svečano akademijo ob 60letnici

                                    

Preberi več ...

Kako preživeti na Finskem 2?

12.12.2017

Kako preživeti na Finskem 2?

7. 12. 2017 je v šolski knjižnici potekal dogodek z naslovom Kako preživeti na Finskem 2. Dijaki, udeleženci letošnje jesenske mobilnosti so predstavili svoje aktivnosti in dosedanje rezultate projekta  Erasmus+,...

Preberi več ...

Svetovni dan spomina na žrtve prometnih …

27.11.2017

Svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč 2017

  Svetovni dan spomina na žrtve prometnih nesreč smo letos obeležili 19. novembra 2017. V Sloveniji tradicionalno, tokrat enajstič zapored, aktivnosti organizira Zavod Varna pot. Na ta dan se spomnimo vseh...

Preberi več ...

Čajanka ob evropskem dnevu jezikov

24.11.2017

Čajanka ob evropskem dnevu jezikov

Evropski dan jezikov, ki ga praznujemo 26. septembra, je festival jezikovne raznolikosti, dan ko spodbujamo učenje jezikov, dan, ko občudujemo lepoto vseh evropskih jezikov. Letošnji dan jezikov nam je ponudil...

Preberi več ...

23. medobčinsko tekmovanje »KAJ VEŠ O PROMETU«

pro-tek

Poročilo koordinatorke ga. Jožice Trlep >>>

Tekmovanje je potekalo v četrtek, 9. Aprila 2015 na prometnem poligonu in po mestnih prometnicah v okolici OŠ BORCEV ZA SEVERNO MEJO. Tekmovanje je bilo izvedeno na medobčinski ravni za kolesarje in dijake mopediste. Naša šola je pri izvedbi tekmovanja pomagala z dijaki na tekmovalnem poligonu.

Dijaki so na tekmovalnem poligonu pomagali članom komisije za tekmovanja pri SPV MOM.
Dijaki tretjega letnika so bili na tekmovanju določeni za sodnike in nadzornike na tekmovalni progi za kolesarje po prometnicah v okolici OŠ Borcev za severno mejo.

Kot ekipa Prometne šole Maribor pa smo sodelovali tudi kot tekmovalci v kategoriji dijaki mopedisti. Tekmovanje je bilo sestavljeno iz tekmovanja na poligonu iz spretnostne vožnje, po prometnicah iz varne vožnje in teoretičnega dela, ki se je odvijal v učilnici OŠ.

Organizacijsko je tekmovanje uspelo je povedal na koncu tekmovanja predsednik SPV MOM g. Vinko Virtnik in pohvalil vse tekmovalce in sodelujoče na tej tekmi.
Tudi za nas je bilo tekmovanje uspešno saj so se naši dijaki, Bauman, Ferk in Gajser dosegli najboljša mesta.
Kot mentor in spremljevalec naših dijakov bi jim na tem mestu čestital za korektno opravljeno delo na tem tekmovanju.
Sestavil: Dušan Veršec

 

Galerija >>